Keto druppels FAQ

Keto Druppels FAQ

In deze Keto druppels FAQ beantwoordt het Keto-Druppels.nl team veelgestelde vragen over het product. Mensen vragen vaak naar het begin van het effect of het effect zelf. Gebruikers zijn ook geïnteresseerd in hoe keto druppels in te nemen en waar ze te kopen. Steeds vaker vragen mensen ook of er zogenaamde vervalsingen of zwendel bestaan en hoe zij zich tegen vervalsingen kunnen beschermen. Er wordt ook kritisch gevraagd of keto druppels gevaarlijk kunnen zijn. Wij brengen licht in de duisternis en beantwoorden deze en andere vragen.

 • Hoe neem je Keto druppels?

  Keto Druppels FAQ inname

  Het innemen van Keto Drops is heel gemakkelijk: er zit een pipet in de schroefdop van het flesje, waardoor het heel gemakkelijk is om de druppels te doseren. Elke dag worden 2-3 (maximaal 5) druppels op de tong gedruppeld en blijven daar 30-60 seconden liggen voordat ze worden doorgeslikt. Hierdoor kan het effect zich bijzonder goed ontvouwen.

 • Waarom werken mijn Keto druppels niet?

  Keto Druppels FAQ werken niet

  Er zijn twee mogelijke antwoorden op deze vraag. Ten eerste treedt het effect in verschillende mate op, afhankelijk van de individuele constitutie (BMI, metabolisme…). Daarnaast speelt ook het ketogeen dieet een rol en is het noodzakelijk. Anderzijds is er ook de mogelijkheid dat u per ongeluk een namaakproduct hebt gekocht, dat om die reden helaas geen effect heeft.

 • Zijn Keto druppels nep?

  Keto Druppels FAQ fake

  Nee. De originele keto druppels van de fabrikant Premium Health B.V. zijn op geen enkele manier oplichterij of nep. Helaas zijn er echter altijd producten op het internet die via andere distributiekanalen dan de officiële website van de fabrikant worden verkocht. Dit zijn vaak imitaties, die dan terecht nep of oplichterij genoemd kunnen worden.

 • Zijn er bijwerkingen?

  Keto Druppels FAQ Bijwerkingen

  Keto druppels bevatten uitsluitend plantaardige en natuurlijke ingrediënten en zouden daarom volgens de fabrikant vrij zijn van bijwerkingen. Onafhankelijke tests en een groot aantal beoordelingen van klanten op internet bevestigen dat de druppels zeer goed worden verdragen en geen noemenswaardige bijwerkingen veroorzaken.

 • Kan ik de druppels in de apotheek kopen?

  Keto Druppels FAQ Apotheek

  Nee. Keto druppels zijn niet verkrijgbaar in apotheken of drogisterijen. De reden hiervoor is dat het uitsluitend wordt aangeboden via directe verkoop via een eigen website in verschillende Europese landen.

 • Waar kan ik Original Keto Drops kopen?

  Keto Druppels FAQ kopen

  Het originele product wordt uitsluitend aangeboden via de officiële website van de fabrikant zelf. Momenteel zijn er geen distributiepartnerschappen met drogisterijen of andere verkooppunten. Daarom moet u zeer voorzichtig zijn wanneer u goedkope aanbiedingen vindt op marktplaatsen zoals Amazon of eBay. Vaak genoeg zijn dit helaas imitaties, die dan helaas niet werken.

 • Hoe werken keto druppels precies?

  Keto Druppels FAQ effect

  De druppels ontwikkelen hun werking via het principe van ketose. Ze stimuleren de vetverbranding in de lever door de ketonlichamen die ze bevatten. Bijgevolg wordt vet ter beschikking van het lichaam gesteld als primaire energiebron, zodat het met voorrang boven koolhydraten wordt verbrand. Voor een optimaal effect moet daarom worden gekozen voor een koolhydraatarm tot koolhydraatvrij dieet.

 • Zijn keto druppels gevaarlijk?

  Keto Druppels FAQ gevaarlijk

  Nee, de druppels worden meestal zeer goed door het lichaam opgenomen en u hoeft geen bijwerkingen te verwachten. Het innemen ervan wordt daarom als veilig beschouwd.

 • Welke ingrediënten worden gebruikt?

  Keto Druppels FAQ Ingredienten

  De formule van de Keto druppels bestaat uit weinig, maar 100% natuurlijke ingrediënten. De gebruikte ingrediënten zijn: Hennepzaadextract 300mg, BHB (Beta-Hydroxybutyraat), Aminozuren, Olijfolie-extract.

 • Hoe duur zijn keto druppels?

  Keto Druppels FAQ Kosten

  De prijs van Keto Drops is €44,95 per flesje. Er worden ook kortingen en kwantumkortingen aangeboden op de officiële website. Pas op voor goedkope aanbiedingen – de kans dat ze nep zijn is groot.

 • Hoe snel werken Keto druppels?

  Keto Druppels FAQ hoe snel

  Er is geen algemeen antwoord op deze vraag, omdat de fysieke toestand van het individu een grote rol speelt. Mensen met een zeer hoog BMI kunnen het effect later voelen dan mensen die al een bepaald trainingsniveau hebben bereikt. Daarnaast is ook de stofwisseling bepalend. De snelheid waarmee de ketogene dieetverandering effect heeft en leidt tot gewichtsverlies met ondersteuning van de druppels varieert. Een realistische waarde is dat veel gebruikers binnen de eerste twee weken 1 tot 3 kg afvallen.

 • Hoe groot is de inhoud en hoe lang gaat een fles mee?

  Keto Druppels FAQ inhoud

  Een flesje Keto druppels bevat precies 10 ml. Iedereen die bekend is met Japanse medicinale plantenolie kan zich voorstellen hoe groot of klein het flesje is. Het is praktisch dat het in elke broekzak of handtas past. En de inhoud houdt zeer lang stand bij een dosering van 2-3 druppels per dag: meestal tussen één en twee maanden.