Keto druppels ingrediënten

Keto Druppels Ingredienten

De druppels zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zouden toch moeten werken. We hebben de ingrediënten van de keto-druppels in detail geanalyseerd, de werking beschreven en ze gekoppeld aan verdere studies en artikelen. Dit maakt duidelijk waarom ze niet ondanks maar juist dankzij de natuurlijke samenstelling werken…

Hennepzaadolie-extract 300 mg

Keto Druppels Ingredienten Hennepzaad

Dit is niet het actieve bestanddeel cannabidiol, ook bekend als CBD. Hennepzaad is volledig vrij van zowel CBD als THC en heeft daarom geen kalmerend of zelfs bedwelmend effect. Veeleer wordt hier gebruik gemaakt van de gezondheidsvoordelen en het positieve effect van hennepzaad op gewichtsverlies. Het hennepzaad bevat bijna geen koolhydraten en heeft een speciaal eiwit dat de stofwisseling stimuleert en zo bijdraagt aan het calorieverbruik. Zo ondersteunt het de vetverbranding en de verandering in de stofwisseling die tijdens ketose op gang komt.

Een onafhankelijke evaluatie is onder meer te vinden op Happyhealth.nl:
https://happyhealthy.nl/hennepzaad/

BHB (Beta-Hydroxybutyrate)

Keto Druppels Ingredienten BHB

BHB is een van de drie zogenaamde ketonlichamen. Deze endogene verbindingen worden geproduceerd in de lever wanneer deze begint met het verbranden van vet. Het is dus een direct stofwisselingsproduct dat ook bij inname van buitenaf de vetstofwisseling kan stimuleren en dus rechtstreeks verband houdt met gewichtsverlies. Als extract is BHB eerst beschikbaar in de vorm van zouten en wordt dan verwerkt in de formule van de keto druppels. Het effect van bèta-hydroxybutyraat is goed bekend en onderzocht, vooral vanwege de rol van BHB bij het vasten.

Een relevante bron hierover is te vinden in Ketofit.nl:
https://www.ketofit.nl/alles-over-keto/exogene-ketonen/

Aminozuren

Keto Druppels Ingredienten Aminozuren

Aminozuren zijn de lichaamseigen eiwitbouwstenen die een groot aantal vitale functies regelen. Belangrijke stofwisselings-, spijsverterings- en vetverbrandingsprocessen worden bijvoorbeeld geregeld door carnitine. Bijgevolg zijn verklaringen over het effect van aminozuren op gewichtsverlies verifieerbaar. Er zij op gewezen dat aminozuren het doeltreffendst werken met de juiste voeding en ook een grote steun zijn tijdens de training.

Meer over aminozuren en gewichtsverlies staat in het Online Mag “Healthadvies Breda”:
https://healthadviesbreda.nl/aminozuren-en-afvallen-een-goede-combinatie/

Extract van olijfolie

Keto Druppels Ingredienten olijfextrakt

Het is bewezen dat olijfolie effectief is bij het afvallen. Niet voor niets bestaat er een heel eigen olijfolie dieet of zelfs het grote model van het mediterrane dieet. De meervoudig onverzadigde vetzuren worden al lang beschouwd als gunstig voor de gezondheid en studies hebben nu aangetoond dat één tot twee eetlepels olijfolie per dag niet alleen een positief effect hebben op het hart- en vaatstelsel, maar ook een actief effect hebben op de stofwisseling. Dit betekent dat olijfolie kan helpen bij het afvallen.

Deze hoogwaardige oliën worden bijvoorbeeld langzamer afgebroken en geven het lichaam duurzame energie. Dit principe wordt ook gebruikt in het extract van deze olie in de keto-druppels. Strikt genomen is het een extract van het olijfblad dat een sterkere werking heeft dan de olie uit de vrucht. Het heeft antioxiderende, antivirale en natuurlijk antibiotische eigenschappen.

Nadere informatie is onder meer te vinden bij Scientias Nederland:
https://scientias.nl/door-het-eten-van-een-halve-eetlepel-olijfolie-per-dag-leef-je-mogelijk-langer/