Keto druppels original

Keto Druppels Original
Herken Keto Drops Original: Het loont de moeite om goed te kijken…

In verband met Keto druppels Original blijven er berichten binnenkomen dat het een product is dat niet goed zou werken en wordt aangeduid als een zogenaamde vervalsing. Er zijn vaak berichten dat er vervalsingen in omloop zijn via Amazon, eBay of andere winkels. Bij dergelijke aanbiedingen is het niet verwonderlijk dat er weinig of geen effect is.

Daarnaast is er ook een verwarring met Bitterliebe Tropfen en de uitvinding van zussen of het opstarten van broers en zussen, die nu ook in Nederland bekend zijn van “Die Höhle der Löwen” in Duitsland. In dit artikel willen wij de laatste bevindingen over de originele Keto Drops bespreken en u helpen de claims correct in te delen en vooral geen slechte aankoop te doen.

Keto druppels bekend uit Duitsland – is dat waar?

Keto druppels zijn erg populair in Duitsland. Ze komen echter uit Nederland. Overigens zijn Keto Drops nooit verschenen in het Duitse tv-programma die Höhle der Löwen. Als je naar andere druppels voor gewichtsverlies kijkt, is het duidelijk dat er een verwarring is met de Bitterliebe-druppels die bekend zijn van de Höhle der Löwen. Hoewel deze druppels niet vergelijkbaar zijn met de originele Keto Drops en niet werken via de metabolische toestand van ketose, benutten ze wel de kracht van bitterstoffen om onder meer gewichtsverlies te ondersteunen. Het aanbod is echt serieus en het hele bedrijfsidee is heel opmerkelijk. Keto druppels zijn echter nooit verschenen op “Die Höhle der Löwen” en de officiële fabrikant neemt duidelijk afstand van dergelijke beweringen.

In het algemeen moeten bij dit onderwerp twee aspecten worden onderscheiden: enerzijds dat het gemakkelijk kan worden verward en anderzijds dat onder de term “Höhle der Löwen” zeer goed geld kan worden verdiend en de consument opzettelijk wordt misleid. Sites die al adverteren met het “Höhle der Löwen” in de titel hebben ofwel geen goed onderzoek gedaan of maken gebruik van de term om het product snel naar een klant te brengen, mogelijk niet eens in het origineel. Bij dergelijke websites is de kans zeer groot dat het een nepperd is en geen serieus aanbod.

Wie zit er achter de Originele Keto Druppels?

Premium Health Europe B.V., gevestigd in Nederland, is de enige en officiële fabrikant van Keto Drops. Het geregistreerde adres is:

Premium Health Europe B.V.
Zuideinde 79
1121DD Landsmeer
Nederland

Het adres voor retouren en terugzendingen is:

Premium Health Europe B.V.
Radioweg 24
1324 KP Almere
Nederland

De fabrikant treedt ook officieel op tegen frauduleuze aanbiedingen en inbreuk op handelsmerken, wat direct op Google te zien is in DMCA-klachtendossiers.

Keto Druppels herken nep

Keto druppels Original vs. tekenen van namaak

Er zijn een aantal aanwijzingen dat een aanbod op de hand is naar alle waarschijnlijkheid niet Keto druppels in het origineel. Let vooral op de volgende aanwijzingen:

  • Het logo komt niet overeen met het origineel
  • Er is geen opdruk en geen contactgegevens
  • De officiële fabrikant Premium Health Europe B.V. uit Nederland staat niet vermeld als contactpersoon.
  • De prijs wijkt aanzienlijk af van de RRP van 44,95 euro per fles.
  • De gedane beloften zijn dubieus en overdreven, bijvoorbeeld “10 kg afvallen in 2 weken”.
  • De vermelde ingrediënten komen niet overeen met de originele ingrediënten

Bestel in ieder geval uitsluitend bij de officiële fabrikant. Alleen zo weet u zeker dat u het originele product koopt. Wij beantwoorden andere kritische vragen over keto druppels in onze FAQ.